Jachtreizen: reisorganisaties voor beginnende en gevorderde jagers!

Jachtreizen

Zowel in Europa als buiten Europa zijn schitterende jachtreizen mogelijk. Zo is Zuid-Afrika bijvoorbeeld zeker niet de enige bestemming om op groot wild te jagen. Wat dacht u van een mooie jachtvakantie naar Duitsland of Polen? Afhankelijk van uw wensen voor het type jacht dat u wilt beoefenen bieden verschillende bestemmingen uitkomst. Drijfjacht op klein wild of drukjacht op groot wild, waar gaat uw voorkeur naar uit? In dit artikel delen we een aantal mooie reisorganisaties die professionele jachtreizen aanbieden.

Verschillende type jachtvakanties

Er kan onderscheid gemaakt worden in verschillende type jachtreizen. De categorieën die wij onderscheiden zijn Hutjacht, Aanzitjacht en Bewegingsjacht voor grof- of klein wild. Denk bij deze laatste aan drijfjacht of bersen. Daarnaast zijn er specifieke jachtvakanties voor beginnende jagers. Omdat deze doelgroep vaak afhankelijk is van een uitnodiging van jagers is het lastig voor een beginnende jager om een geschikte locatie te vinden. Een jachtreis biedt dan uitkomst.

Jachthuis Leimuiden: Jachtreizen voor beginnende jagers

Jachthuis Leimuiden biedt jachtreizen voor beginnende jagers aan. De jachtreizen zijn een workshop waarbij voorafgaand in Nederland de schietvaardigheid getest wordt. Het verdere programma van de reis speelt zich af op de bestemming. Voor het najaar van 2020 staat er een jachtreis voor beginnende jagers naar Polen gepland. Er wordt een volledig programma geboden met o.a. vrij afschot van vossen en twee afschotten van kalveren of reegeiten. Het programma is op basis van volpension en je leert o.a. hoe je grofwild ontweidt.

Best Hunting: jachtreizen binnen en buiten Europa

Al 25 jaar lang biedt Best Hunting schitterende jachtreizen aan binnen en buiten Europa. De jachtvakanties van Best Hunting zijn volledig verzorgd en bieden naast fijne accommodaties uiteraard verzorgde jachtdagen onder professionele begeleiding. Het aanbod jachtreizen is verdeeld over negen landen: Engeland, Schotland, Frankrijk, Spanje, Hongarije, Polen en Tsjechië binnen Europa. Buiten Europa worden er jachtreizen naar Argentinië en Zuid-Afrika aangeboden. Elk land heeft zo z’n eigen kenmerken voor de jacht en dat maakt dat elke reis weer uniek is. Bekijk het aanbod van Best Hunting.

Highland jachtreizen: bijzondere jachtbestemmingen

Michiel Staartjes biedt sinds 2005 jachtreizen aan naar verschillende bestemmingen met zijn merk Highland jachtreizen. Doordat de jachtmogelijkheden in Nederland telkens aan veranderingen onderhevig waren is Michiel over de grens gaan kijken. Deze uitstapjes zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een groot netwerk van kwalitatief goede jachtvelden. Bijzondere bestemmingen zoals Namibië, Rusland en Letland staan in het assortiment van Highland jachtreizen. Alle afschot vindt uiteraard plaats volgens plaatselijk afschotplan en afschotsvergunningen.

Omnihunt: op maat gemaakte jachtreizen

Omnihunt is een jachtreizen reisbureau die onder andere jachtveldbemiddeling aanbiedt. Bij het plannen van een jachtvakantie op maat verzandt u al snel in logistieke zaken, zoals de juiste accommodaties uitzoeken, jachtveldbemiddeling en het regelen van vergunningen. Omihunt ontzorgt en bemiddeld zodat u zich alleen maar op de vakantie- en jacht-voorpret hoeft te focussen.

Jagerskleding schaf je aan bij dé jachtwinkel: Looqa

De juiste jachtuitrusting voor uw jachtreis vindt u in ons assortiment. Looqa verkoopt alleen de beste outdoor merken, zoals Harkila en Seeland. De producten die we aanbieden zijn voor een groot deel geproduceerd van Gore-Tex wat een winddicht, waterdicht, lichtgewicht en tevens ademend materiaal is. De jagerskleding beschermt goed bij extreme omstandigheden en zit tevens als gegoten. Bekijk ons ruime aanbod heren jachtkleding en dames jachtkleding.

4 reacties op “Jachtreizen: reisorganisaties voor beginnende en gevorderde jagers!

  1. Pingback: Drijfjacht Nederland: alles over klein wild en groot wild – Looqa

  2. Pingback: Drijfjacht Nederland | Alles over klein wild en groot wild

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *