Schietbioscopen in Nederland

Wellicht heeft u hier nog nooit eerder van gehoord, maar er zijn een aantal schietbioscopen in Nederland. Ideaal voor als u buiten het Nederlandse jachtseizoen wilt blijven jagen maar niet naar het buitenland kan reizen. Wat is een schietbioscoop en waar kunt u deze vinden in Nederland? U leest het in dit blogartikel van Looqa!

Wat is een schietbioscoop?

Een schietbioscoop is een schietsimulator waar u door middel van moderne technologie het echte jacht gevoel meekrijgt. Realistische films geschoten in de natuur brengen het gevoel alsof u buiten rondloopt. De films kunnen meerdere keren achter elkaar af worden gespeeld zodat u de ideale schiet mogelijkheden kan analyseren. Iedere jacht situatie kan zo worden nagemaakt. Een schietbioscoop is zo ook ideaal voor het verantwoordelijk leren omgaan met een wapen en het oefenen van gericht schieten. Verder kunt u in een schietbioscoop natuurlijk het hele jaar oefenen en leert u hier ook het maken van een overwogen schot analyse.

Bij de meeste schietbioscopen in Nederland kunt u gewoon uw eigen wapens meenemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om wapens te lenen. Munitie is vanzelfsprekend te verkrijgen bij de schietbioscoop. Op de schietbaan verschijnen in stijl? Bestel nu de mooiste jachtkleding bij LOOQA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *