Härkila Heat

Door warmtepanelen in de kleding te verwerken, kunnen de Härkila warmte producten uw comfortniveau aanzienlijk verhogen, zelfs op de koudste dagen. Wanneer u als jager onze heat producten gebruikt krijgt u een betere kerntemperatuur waardoor u minder gaat trillen en het verbetert natuurlijk ook de belevenis.

U kunt de warmte op 2 manieren aanpassen. U kan op de knop drukken, maar u kan het ook via de app doen. Wanneer u de juiste temperatuur hebt zal het product in slaapmodus gaan om energie te besparen. Wanneer de temperatuur omlaag gaat zal het product weer uit zijn slaapmodus gaan. Härkila gebruikt de nieuwste technologieën en ze zijn er zeker van dat de warmte producten voor een lange tijd in de collectie zullen blijven. In een paar eenvoudig en stappen zullen wij vertellen hoe u onze warmte producten gebruikt.

Stap 1
 Om het warmte product te gebruiken moet u het eerst aansluiten op een powerbank. Sluit de powerbank aan op de waterdichte USB-stekker die u in een zak van het warmte product vindt.

Stap 2
 Verbind uw warmte product met de Härkila warmte smartphone app waarin u de gewenste temperatuur kunt instellingen op de waarde tussen 30 en 52 graden Celsius.

Stap 3
Als alternatief kunnen de warmte-panelen in uw product worden ingesteld op 38, 46 of 52 graden Celsius met de drukknop op de borst. Dit kunt u doen zonder de app te gebruiken zodat u niet afhankelijk bent van uw smartphone.

Om energie te besparen gaan de warmte-membranen automatisch in stand-by zodra uw warmte-product de ingestelde temperatuur heeft bereikt. De warmte-membranen gaan dan automatisch weer aan als de temperatuur 1 tot 2 graden onder het ingestelde niveau zakt.

Meer informatie?

Neem gerust een kijkje in onze webshop voor inspiratie, meer informatie, video’s en foto’s van jachtkleding van Härkila en Seeland. Bent u op zoek naar de juiste kledingmaat en/of schoenmaat? Download dan onze maattabel.

Veel kijk, shop en natuurlijk jachtplezier toegewenst.

Team LOOQA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *