Insectwerende kleding

insectwerende kleding

Tanatex® is een effectief middel dat ervoor zorgt dat insecten uit uw buurt blijven.

Insecten kunnen een enorme overlast zijn wanneer u veel tijd buiten doorbrengt tijdens het jagen. Los van het feit dat muggen en teken voor overlast zorgen, kunnen zij ook ziektes met zich meedragen wat gevaarlijk kan zijn voor uw gezondheid.

Daarom hebben wij geselecteerde Härkila producten geïmpregneerd met Tanatex®. De Tanatex®-behandeling bevat permethrin, dat giftig is voor insecten en wordt aanbevolen door de Wereldgezondheidsorganisatie als pesticide voor de volksgezondheid.

Permethrin tast het zenuwstelsel van insecten aan. Hierdoor raken zij verlamt en kunnen de insecten sterven. Door hun grote overlevingsinstinct weten insecten dan dat ze uit de buurt moeten blijven van spullen of kledingstukken met deze chemische stof. En zelfs als een mug, vlieg of teek op een textielproduct met permethrin landt, zouden de effecten van de chemische stof hen binnen een zeer korte tijd beïnvloeden. Vandaar dat waar permethrin is, insecten op de vlucht slaan.

Is het gevaarlijk voor mensen? Nee. Warmbloedige wezens (met uitzondering van katten) zijn in staat om de permethrin af te breken zodra het hun lichaam binnenkomt, dus de chemische stof vormt geen gevaar voor de jager.

In de video hierboven kunt u zien hoe muggen duidelijk uit de buurt blijven van textiel dat met Tanatex® is behandeld.

UW VOORDELEN

1: Insectwerende kleding: bescherming tegen insecten overal om u heen terwijl u de werende kleding draagt.

2: Zorgeloos genieten van het buitenleven: u hoeft zich geen zorgen te maken over het verjagen van insecten of het verplaatsen van uw kamp telkens wanneer u muggen ziet. Geniet zorgeloos van het buitenleven, wetende dat u beschermende kleding draagt die nodig is.

3: Tanatex® gaat tot wel honderd wasbeurten mee: Tanatex® heeft een diepgaande en langdurige werking die tot wel honderd wasbeurten kan duren. Zelfs na vele wasbeurten zal het product zijn functionaliteit niet verliezen.

PRODUCTEN MET TANATEX®


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *