Härkila jachtkleding

Al sinds 2011 zijn wij de exclusieve dealers voor de merken Seeland en Härkila in de gehele Benelux. Beide merken zijn van ontzettend hoge kwaliteit en besteden heel veel aandacht aan hun producten. Laten we eens een kijkje nemen naar Härkila? 

 

Wat is Härkila?

Het merk Härkila is in 1985 opgericht door een Zweedse jager en is in al die jaren uitgegroeid tot één van de grootste en beste merken voor jachtkleding en accessoires wereldwijd. Nog steeds is Härkila bezig met het verbeteren van hun producten én het ontwikkelen van nieuwe producten. Ze houden altijd rekening met hun klanten en proberen altijd vooruit te kijken.

 

Waarom Härkila jachtkleding?

Härkila besteedt enorm veel aandacht aan hoge kwaliteit. De jachtkleding van Härkila gaat lang mee en zit altijd comfortabel. Er wordt veel rekening gehouden met de juiste pasvorm en er zijn veel maten beschikbaar, wat betekent dat iedereen de perfecte jachtkleding kan vinden. Veel van hun jachtkleding wordt gemaakt van speciale materialen waardoor de kleding waterdicht, winddicht en ademend is. Dit is natuurlijk ideaal voor de jachtseizoenen in Nederland die vooral in de herfst en winter plaatsvinden en waar het weer erg wisselvallig kan zijn. 

 

Naast een heleboel kleding, zoals jassen, broeken, laarzen en handschoenen, maakt en verkoopt Härkila ook heel veel verschillende accessoires en bijbehorende artikelen die handig zijn bij het jagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rugtassen, toilettassen, lampen, leerolie en hoezen. Het is dus veel meer dan enkel een kledingmerk. Härkila denkt altijd mee met alle jagers en doet dit door middel van het produceren van hoogwaardige en eerlijke Scandinavische kwaliteit die heel lang mee gaat.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *